cigánykártya

A nap cigánykártya lapja: Özvegyember ✟ [2022. december 4.]

Blogra vetette: Szatmári Nóra
Kövess Instán! Katt ide!

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonulatokat ❤️, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz. Az Özvegyember lap első ránézésre olyan idős férfit jelez, akinek elhunyt a felesége. Gyászol, nem köteleződött el újra.

🎄 Karácsonyi céges buli jósda nélkül? Nézd meg több tucat egyedi jósdaprogramomat!

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Tarot és cigánykártya olvasás a napi cigánykártyája cikkek írójával a Két Ösvény Klubban vagy online!

Özvegyember: Ez a lap alapvetően személyt jelölő kártya. Olyasvalakit jelez, aki idős(ebb), egyedülálló és/vagy magányos. Mindenképpen intellektuális és bölcs, nagy élettapasztalattal rendelkezik, így pedig érdemes odafigyelni rá, az iránymutatásaira, ötleteire, javaslataira. Mutathat férfi testvért, apát, más férfi rokont, de akár főnököt, egy idős szomszédot, tanítót, segítőt is – természetesen a helyzettől függően.

Aurafotózás a Két Ösvény klubban? Igen!

Az Özvegyember lap mögött melankólia, egyhangúság is meghúzódhat.

Mivel ezt a lapot kaptuk erre a napra, így feltétlenül át kell gondolni, ki az, akire érdemes figyelni, akit érdemes meghallgatni, kikérdezni. Kinek lehet segítségre szüksége? Netán épp nekem, vagy egy nálam idősebb személynek?

Feltétlenül számba kell vennem azokat, akik fontosak nekem és akikkel mostanság nem feltétlenül töltöttem elég időt, és nem szántam rájuk kellő figyelmet. Én döntök arról, hogy továbbra is egy helyben toporgok, vagy változtatok a körülményeken, így pedig felhívom, meglátogatom, érdeklődöm a hogyléte felől.

Ha viszont nekem van segítségre szükségem, akkor merjek kérdezi! Forduljak olyasvalakihez, aki hozzáadhat a jelen helyzetemhez, aki fényt gyújthat az alagút végén.

Mindemellett az Özvegyember a magamba tekintésre is felhívja a figyelmet. Szükségem lehet egyedüllétre, a gondolataim rendezésére. Szánjak időt magamra, lehetőleg most!

A lapnak van kedvező és kedvezőtlen jelentése, de én – mint mindig – most is igyekszem a jó oldaláról megközelíteni ezt a lapot. ☺️

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?

* Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt!
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .