ez + az, tarot

2023 üzleti kilátásai TAROT kirakással: Csináld magad! Mutatom!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Cigánykártya jóslás 2023 [elemzés videón 🔮]
Tarot jóslás 2023 [elemzés videón 🔮]

Elkezdődött az újesztendő, és már az elmúlt pár napban sokan kerestek meg azzal, hogy nézzek rá az idei esztendő karrier / üzleti vonulataira, – akár Tarot kártyával vagy asztrológiai segítséggel. Már régóta használom ezt a kirakást erre a kérdéskörre, most pedig úgy döntöttem, nyilvánossá is teszem.

🫶 Tarot és cigánykártya olvasás, horoszkóp elemzés a cikkek írójával a Két Ösvény Klubban vagy online!

A feladathoz természetesen a saját kiadású Két Ösvény Tarot kártyacsomagomat használom, abból húzok 10 lapot a lenti, első képnek megfelelően.

A teljes bejegyzést és az egyes kártyákhoz kapcsolódó kérdéseket az Instagram oldalamon nézheted meg! Ha eddig nem tetted, akkor kövess be, mert a jövőben ezeket a Tarot kirakási módokat mindig ott fogom elhelyezni. És bizony van még pár a tarsolyomban – üzleti és más témakörben!

Megnézzük e te üzleti évedet?

Ez az üzleti kiarakási modell mindösszesen 15 percet vesz igénybe, így ha szeretnéd, hogy csak ezt az egy kérdést kirakjam neked és a megfejtést is megadjam, akkor időpontot itt kérhetsz: +36 70 3116125 Egy egyszeri, üzleti témájú, egyéves kirakás megmutatja a Hogyan tovább? kérdésre a pontos választ! Aktuális tiszteletdíj: 10,000 Ft
Elérhető a webáruházamban. A 15 perces időintervallum miatt – csak munkanapokon – 24 órán belül biztosan tudom vállalni a feladatot a megrendelést követően.

Két Ösvény Tarot csomag lelőhelye

Ezt a 15 perces feladatot – az idő szűkössége miatt – kizárólag online formában vállalom. Ha teljeskörű elemzésre jössz (akár online, akár személyesen), ott természetesen belefér a 75 perces időintervallumba ez a kirakás is.

Jó hír: ha nagyobb konzultációs időintervallumot választasz, az fajlagosan jóval kedvezőbb díjazású. Aktuális szolgáltatás- és árlistát itt találsz!

Tarot tanácsadódat itt éred el: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Már Instán és Youtube-on is:

❤️ Instagram: itt
🧡 Youtube: itt
💙 Facebook: itt

Ezt is olvasd el, ismerd meg a véleményemet a világról:
* Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?

* Miért nem jutsz egyről a kettőre? Ezen 6 ok miatt!
* Az elnyomó emberek 10 ismérve

* Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
* Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
* Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
* Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
* Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
* Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
* 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

* Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
* Üzenet közvetítés eltávozott szeretteinktől
* Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
* Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .