cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: Özvegyasszony 👵 [2023. február 14.]

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Szerelmi kártyakirakás Párban élőknek ❤️❤️
Szerelmi kártyakirakás Párt keresőknek ❤️

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz. Az Özvegyasszony lapja olyan személyt jelölő lap, amin egy idősebb, jellemzően bölcs, élettapasztalattal bíró nő jelenik meg. Szerepe igen sokféle lehet: anya, nagymama, idősebb testvér, barátnő, tanár, tanító, stb.

Céges rendezvény jósda nélkül? Nézd meg több tucat egyedi jósdaprogramomat!

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Tarot és cigánykártya olvasás a napi cigánykártyája cikkek írójával a Két Ösvény Klubban vagy online!

Özvegyasszony: Érett, tapasztalatokban gazdag, intellektuális személy, akinek a bölcs iránymutatásait érdemes meghallgatni. Segítő szándék jelenhet itt meg, ami érkezhet egy munkatárstól, idősebb rokontól, akár anyóstól. Kedvezőtlen hatás esetén akár a környezettől, társadalomtól való eltávolodást, elzárkózást is jelentheti, melankóliával, rosszabb esetben depresszióval fűszerezve.

❣️ Valentin napi páros programok: Asztrológia / Tarot / Aurafotózás ❣️
❣️
Fincsi kedvezménnyel! ❣️

Életünk során számos özvegyasszonnyal volt/van/lesz dolgunk, ám ezek a találkozások, emberi kapcsolatok nem minden esetben lesznek felemelőek.

Mivel ezt a lapot kaptuk erre a napra, így feltétlenül oda kell figyelni környezetünk idősebb, legfőképpen női tagjaira. Az ő aktuális üzeneteik fontos iránymutatásokat jelezhetnek – még akár anyagi, testi és lelki állapotunkra vonatkozóan is. Ne legyintsünk az „öreg rókák” üzeneteire, ha pedig nyíltan vagy épp bújtatva, de segítséget kérnek, hát ne legyünk restek őket meghallgatni, mert szükségük lehet a támogatásunkra.

Amennyire lehet ez a lap pozitív, annyira magában rejthet egy kellemetlen, bántó, haragos, kiégett nőt, aki akár árthat is. Dolgozzunk azon, hogy aktívan figyeljük a mai nap történéseit, és ha valaki bántó lenne velünk szemben. azt ne haraggal viszonozzuk, hanem vonuljunk vissza, csendesedjünk el, és ne adjunk teret egy konfliktus kibontakozásának.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Könnyen lehet, hogy épp ma mutatja meg valaki, hogy nincs már dolgotok egymással, ezt pedig szépen és okosan kezeld, szükség esetén kellő távolságtartással!

A lapnak van kedvező és kedvezőtlen jelentése, de én – mint mindig – most is igyekszem a jó oldaláról megközelíteni ezt a lapot. ☺️

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Már Instán és Youtube-on is:
❤️ Instagram: itt
🧡 Youtube: itt
💙 Facebook: itt

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟨 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .