ez + az, tarot

Napi Tarot üzenet | 2023. november 20. | Nórától

🍀🧲 TÍZMILLIÓSZOROS napok 2024-ben (videó)

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp minden csillagjegynek XI. 20-tól – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra XI. 20-tól – videó

Teremts ma valami különlegeset, falakat rombolva!

Mai lapjaink: az Erő (XI), a Világ (XXI), és a Torony (XVI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ma minden okod megvan az örömre és az elégedettségre. Mert olyasmit teszel, amit ritkán: lerombolsz valamit ahhoz, hogy csodát teremthess. Mit kell ezért tenned? Hozz ÁLDOZATOT!

Először is légy képes arra, hogy örülj bárminek, mosolyogj feltételek nélkül, adj ellentételezés nélkül. Fókuszálj arra, hogy le tudod győzni önmagadat, felül tudsz emelkedni hibáidon, megérted saját működési mechanizmusaidat.

Karácsonyi céges buli jósda nélkül? Hívjatok engem 🙃

Önmagad legyőzése a legnagyobb dolog, amit ezen a napon létrehozhatsz. Önmagad legyőzése csodás dolgok teremtése. Minden körülmények között uralkodj vágyaid felett, ne engedd azokat szabadon! Teremts és álmodj új, békés, csendes vágyakat! Ez nem nehéz feladat – igenis lehetséges ezt véghezvinni. Ennek a megteremtéséhez el kell engedned azt, amivel nem boldogulsz, ami gátol, ami akadályoz a fejlődésben, növekedésben vagy akár a tolerancia megteremtésében. Akkor leszel valójában szabad, ha megteremted azt, amit vállaltál, s belátod azt, vannak olyan dolgok, melyekért már nem tudsz többet tenni.

🫶 Tarot és cigánykártya olvasás a Két Ösvény Klubban vagy online!

Ha ezt a tisztánlátást képes vagy megteremteni, az azt jelenti, hogy falakat romboltál le, ezzel pedig fényáradatot biztosítottál azon területeken, melyek eddig árnyékban vagy épp sötétségben voltak. Így elérkezik az újrakezdés pillanata, azaz célba értél.

Engedd el bátran azt, ami távolodik tőled, s fogadd be magadhoz azt, ami közelít!

Legyen boldog napod!

Szeretettel: Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat, Szatmári Nórához: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .