cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: Szerencse ✤ [2023. november 26.]

♊🌕 Ikrek Telihold – 2023. november 27. (videó)

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp minden csillagjegynek XI. 27-től – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra XI. 27-től – videó

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonaulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz. Most adjunk egy esélyt a 🍀 Szerencsének! Hiszen a szerencsét mindenki másképp értelmezi. Sokszor tapasztalom, hogy a Lottó ötös az egyedüli szerencse, másoknak meg a vágyott szerelem az. És neked?

Karácsonyi céges buli jósda nélkül? Hívjatok engem 🙃

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Tarot és cigánykártya olvasás a Két Ösvény Klubban vagy online!

Szerencse: A római mitológiában Fortuna a szerencse, a sors, az élet esetlegességének a megszemélyesítője, istennője (Jupiter első lánya). Nevének jelentése: hozam, hozadék, talán az etruszk Vortumna latinizált változata. Kiszámíthatatlanságának jelképe a szerencsekerék.

Legyen saját ingatáblád, igen/nem kérdésekre azonnali válaszok!

Fortuna kártyája arra utal, hogy amit jelenleg tervezel, remélsz és vágysz, az számodra kedvező irányba indul el. A szerencsekerék jó irányba fordul, épp jókor, jó ritmusban. Ezzel a lappal azért mégiscsak kellő óvatossággal kell bánni, ugyanis nem mindig az a kedvezőbb aktuális életszakaszod szempontjából, amit Te annak hiszel az adott pillanatban!

Két Ösvény Tarot csomag és könyv itt

A nyerés, a nyereség esélye megnő. Nyerni nem csak pénzt és vagyont lehet! Jó állást, pert, pozitív véleményt, örömteli tapasztalatokat, kedvességet, figyelmet is lehet. Ha döntés előtt állsz, jó irányba indulsz el. Ennél nagyobb szerencse aligha érhet.

Olyan események útmutatója ez a lap, amik bekövetkezte kedvező, felemelő, örömteli fordulatot hoz az életünkbe, így pedig a mindennapjainkba – és az eredményre nem kell túl sokat várni. A szerencsénkért mi magunk vagyunk felelősek. Különféle gondolataink, tetteink meghatározzák sorsunkat és azokat a pozitív eseményeket, amiket megélhetünk. A múlt cselekedetei vetítik előre a jövőnket. Kellemes, jó időszakot ígér ez a lap az ember életében. Optimizmus, segítőkészség, sikeresség mind benne rejlenek.

Kulcsszavak: pozitív, felemelő, fordulat, öröm, gyarapodás, fejlődés

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .