ez + az, tarot

🎄 Hétvégi Tarot üzenet | 2023. december 23-24. | Nórától

♋🌕 Rák Telihold 2023. XII. 27. Mi kerül fókuszba? Válasz a videóban!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp 12 csillagjegynek XII. 18-tól – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra XII. 18-tól – videó

Amikor a TALÁNból VALAMI lesz…

Mai lapjaink: a Kísértés (XV), az Uralkodónő (III) és a Főpap (V)

Képek: Két Ösvény Tarot

Megkísért a teremtés élménye, hát teremts!

Ezen a napon teret kap a kreativitás és az alkotás. Önmagukban is remek energiák, hát még akkor, ha képesek az egyesülésre. Ez az ötvözet maga a csoda. A teremtés csodája. Részben belülről fakadó igény lesz az alkotás, részben a külvilág felől érkező impulzusok is erre ösztönöznek.

Cselekedj, hozz létre valami különleges dolgot. A belőled előtörő szenvedély a kreativitás szárnyán magasra tör. Felébred és tudatosul benned, mi mindenre vagy képes. Teremtő erődnek nincsenek határai. Keresd és kutasd a megvalósításhoz vezető utakat, kérj segítséget, s figyeld meg, hogy azok, akik méltók arra, hogy támaszaiddá váljanak, örömmel mutatnak neked utat. Meglepően sokan szeretnének melletted vagy veled tevékenykedni – adj ennek teret, s a pozitív eredmény is megérkezik.

🎄🎅 Karácsonyi Tarot üzenet videón

Ezen a napon nincs lehetetlen! Képes vagy komfortzónád elhagyására, saját határaid feszegetésére, hiszen tudod, a béklyóból történő kilépés dolgoztatja csak meg igazán az intuíciót. Végre találkozol az alkotó önmagaddal. A cselekvés jól fog esni, s nem fogsz megbánni semmit azon dolgokból, melyeket ma cselekszel meg. Új perspektívák nyílnak meg előtted, így pedig az esetleges kétségek és félelmek tovatűnnek életedből.

Ma minden tetteddel és gondolatoddal a megoldásokra fókuszálsz, semmi nem kerüli el figyelmedet, s az apró dolgokat, hírmorzsákat is a magad javára tudod fordítani. Bárkivel elegyedj szóba, cserélj eszmét, az fontos segítséget nyújt neked további lépéseid megtételéhez.

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 (70) 311 6125
Online és személyesen is!

Éber vagy, bátor vagy, tehetséges vagy – képes bármire! Ösztönösen helyes döntéseket hozol, bármi legyen a téma. Merd kimondani, hol, mikor s mit akarsz megtenni.

Legyen örömteli és eredményesnapod!

Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat, Szatmári Nórához: +36 (70) 311 6125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .