cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: Lelkész 🏮 [2023. december 24.]

♋🌕 Rák Telihold 2023. XII. 27. Mi kerül fókuszba? Válasz a videóban!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp 12 csillagjegynek XII. 25-től – videó
Heti Cigánykártya jóslat minden napra XII. 25-től – videó

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz. Ez a lap megjeleníti, tulajdonképpen leképezi a segítőt, a támogatót, az útmutatót, azaz a mestert, a spirituális tanítót.

🎄🎅 Karácsonyi Tarot üzenet videón

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Tarot és cigánykártya olvasás a Két Ösvény Klubban vagy online!

Lelkész: Az általános szóhasználat szerint tág értelemben mindazt körbeöleli a lelkész szó – így pedig a lelkészt magát -, aki a lelkekkel foglalkozik, azaz a lelkek pásztora. A lelkész szóban ott bújkál a lélek. A lelkész felkészültségben és mélységben ki tudja elégíteni a hozzá forduló segítségkérők intellektuális és lelki igényeit is.

Aurafotózás a Két Ösvény klubban? Igen!

A Lelkész lap megjelenésével arra kapunk utalást, hogy ki kell kérnünk valakinek a tanácsát. Olyasvalakiét, aki bölcs, tapasztalt, és anélkül képes irányt mutatni, hogy beletaposna a lelkünkbe – mégis közben őszinte marad!

Mivel ezt a lapot kaptuk erre a napra, így feltétlenül kérdezzünk, érdeklődjünk, feszegessük a határokat, mert fontos, hogy a szükséges információkhoz hozzájussunk!

Itt és most kell ezt megtenni! Nem holnap vagy a jövő héten. Teljesen felesleges szőnyeg alá seperni a problémát, annál lényegesebb bátran kérdezni és beleállni az aktuális helyzetbe. Legyen szó pénzről, karrierről, szerelemről – aki kérdez, az választ kap. Ajánlott olyan emberhez fordulni, aki az adott témában nem érintett és nincs részrehajlási lehetőség.

Sokkal több segítő van körülöttünk, mint azt gondolnánk. A Lelkész lapban természetesen jelen van a saját belső énünk, önmagunk isteni része.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Emellett ez a lap egy kapcsolaton belül megélt magányt, egyedüllét is jelez. Ez pedig kedvez az aktuális dolgaink átgondolásához.

A lapnak van kedvező és kedvezőtlen jelentése, de én – mint mindig – most is igyekszem a jó oldaláról megközelíteni ezt a lapot. ☺️

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .