cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: Örvendezés ㋡ [2024. március 19.]

videó: Ilyen kirakásokat oktatok a Tarot tanfolyamon és a Cigánykártya tanfolyamon!

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti Taroszkóp minden jegynek 2024. márc. 18-24. – videó
Heti cigánykártya jóslat 2024. márc. 18-24. – videó

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonaulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz.

Kínai horoszkóp márciusra – videó

Most az Örvendezés ideje van. Ennek csak örülni lehet. Mosolyogj és lásd az élet jobb, naposabb, kedvezőbb oldalát. Mert van neki ilyen! Aki ezen a napon búvabélelt, dönthet: megpróbál jobban lenni vagy szembemegy a kedvezőbb élethelyzet lehetőségével…

Céges buli jósda nélkül? Ideje szervezni egy programot!

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Tarot tanfolyam 2024. IV. 13-14. | Cigánykártya tanfolyam 2024. IV. 6-7.

Örvendezés: felemelkedett állapot, örömteli, boldog emberek és helyzetek

Az ünnepek, az ünnepi pillanatok, a szép percek fontosságára utal ez a lap. Sokkal több dolog, helyzet és körülmény lehet ünnep(i), mint azt bárki gondolná! A hétköznapjainkat az ünnepek teszik színesebbé, boldogabbá, emelkedettebbé. Már felmenőink is pontosan tudták, milyen fontosak azok a percek, órák, amik örömet adnak, és tudatosan keresték, valamint megteremtették ennek a lehetőségét.

Ha egy kérdésre csak egy kártyát húzol, s ezt választod, akkor többek között a könnyedség állapota jelenik meg. Persze lehet az adott helyzetben benne némi felszínesség is, azonban a pillanatnyi felemelkedés és öröm lehetősége mindenért kárpótol. Ez a kártya a könnyű ismerkedést, a nem feltétlenül nagy szerelmen alapuló – akár csupán futó – kalandot is jelezheti. Üzletben, munkában, pénzügyekben a könnyen létrejövő üzleti tranzakciók mutatója. Általában laza, oldott folyamatokról ad hírt.

Kulcsszavak: színesség, változatosság, idill, emelkedettség, jó hangulat

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .