cigánykártya, ez + az

A nap cigánykártya lapja: HÁZASSÁG 👩‍❤️‍💋‍👨 ♥ [2024. március 24.]

Cigánykártya tanfolyam Nórával 2024. ápr. 6-7.

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Taroszkóp 2024 📽 Cigánykártya jóslás 2024 📽
TÍZMILLIÓSZOROS napok 2024-ben

Mi mindenre jó a cigánykártya? Szinte bármire! Megmutatja a mélyen meghúzódó érzelmi vonulatokat, rámutat a rejtett dolgokra, feltárja azt, ami eddig titkolva volt előtted. Felfedi az elakadások okait, egyben remek önfejlesztő eszköz. A Házasság lapja felemelő és ígéretes, az összetartozás, a stabilitás, a kiszámíthatóság üzenetét hodozza magában. A HÁZASSÁG 👩‍❤️‍💋‍👨 lapja megnyugtató, elhiteti, hogy minden rendben van vagy minden rendben lesz a későbbiekben.

Horoszkóp 2024 📽 Pénzhoroszkóp 2024 📽 Szerelmi horoszkóp 2024

A lapok sok különféle értelmezéssel bírnak, – nincs egyetlen és kizárólagos megoldás. Jelezhetnek személyeket, tulajdonságokat, történéseket, cselekedeteket, eseményeket egyaránt. Természetesen a megfejtést mindig az adott helyzetre kihúzott lapok határozzák meg.

Ingatábla | Fogantatási horoszkóp | Esküvő naptár

Házasság: A házasság szentsége a katolikus és az ortodox egyházakban az ún. hetedik szentség, ami – az egyházi tanítás szerint – a férfi és nő életközösségét megszenteli. A házasság lényegi sajátossága e szerint az egység és a felbonthatatlanság.

Tarot tanfolyam Nórával 2024. április 13-14.

A Házasság lap üzenete a valakivel vagy valamivel való összetartozás jóban-rosszban. A lap üzenete nem csupán két ember szerelmi, esetleg baráti, rokoni, üzleti egybeolvadásáról ad tanúbizonyságot, hanem akár egy tárgy megszerzésének, a tárgy birtokba jutásának a megpecsételődését is jelzi.

Mivel ezt a lapot kaptuk erre a napra, így feltétlenül vegyük számba az aktuális ügyeket, járjunk végére a függő dolgoknak, mert jó eredményekre juthatunk. Akinek ez a lap egy adás-vételi szerződéssel kapcsolatban, vagy egy cégalapítással összefüggésben jön ki, az érezze magát szerencsésnek, mert nagyon jó pillanatban tette le egy új dolognak az alapkövét. Bármilyen szövetség létrejötte ezen a napon maga a szerencse.

Ebben a lapban benne rejlik a feltétlen bizalom, a közös alapok megléte, a tiszta jövőkép lehetősége. Itt kiegyensúlyózódnak a különféle energiák, minden a helyére talál.

Ha és amennyiben te is szeretnéd ezt az állapotot megélni, hát ne feledd: ezért dolgozni kell. Sokat!

Kulcsszavak: stabilitás, biztonság, elkötelezettség, dualitás

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Horoszkóp és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125
Online és személyesen is!

Ezt is olvasd el, ismerd meg további gondolataimat:
🟥 Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!

🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟨 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .