ez + az, tarot

Napi Tarot üzenet | 2024. április 4. | Arany középút

Áprilisi horoszkóp minden jegynek (videó)

Blogra dobta: Szatmári Nóra
Heti cigánykártya jóslat április 1-7. – videó
Heti Taroszkóp április 1-7. – videó

Végletek helyett: Arany középút!

Mai lapjaink: a Diadal (VII), a Remete (IX) és az Akasztott (XII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ezen a napon okosnak kell lenned. Nem rohanhatsz előre és nem üthetsz minden falon lyukat – így nem lehet DIADALt aratni. Emellett nem ücsöröghetsz a kényelmes fotelodban azt várva, hogy a dolgok maguktól megoldódnak – a REMETEség állapota sem megoldás. A szélsőségesség veszteséget, nehézséget jelez. Épp ezért:

Légy hajlandó a kompromisszumra. Minden éremnek két oldala van. Lásd meg ezt a két oldalt – ahogy az AKASZTOTT is képes erre. A nappalt és az éjszakát. A fényt és a sötétséget. Addig, ameddig szemlélődsz, addig is eltelik annyi idő, amennyi megnyugtat és a megfelelő irányba fordulva képes leszel jó, de nem sebes tempóba elindulni aktuális célod felé. Épp olyan sebességet tudsz elérni, amely az Arany középúthoz tökéletesen illeszkedik.

videó: Ilyen kirakásokat oktatok a Tarot tanfolyamon

Sokszor úgy tűnhet, hogy a középút valójában csak egy illúzió. Nem az. Persze akadhat olyan élethelyzet, amikor nem célszerű ezt bevetni a cél elérésének érdekében, ám ezen a napon épp erre van szükség. Így fogsz tudni szót érteni mindenkivel. Így fogsz tudni mindent elrendezni, függő ügyeket kipipálni.

Az Arany középút nem jár lemondással, annál inkább megértéssel, elfogadással és némi belátással. Az Arany középút sosem jár szélsőségességgel. Az Arany középút esetén minden fél érdekelt a megállapodásban és a végén mindenki elégedetten távozik.

Hát törekedj az Arany középútra!

Szeretettel:

Nóra

Horoszkóp, Név- és Tarot elemzések Nórával.
Időpont foglalás: +36 70 3116125

Szatmári Nóra vagyok, asztrológus, tarotológus, mentális segítő, bestseller könyves író, alkotó, a biborcsillag.hu blog alapítója és írója. Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán, a Kodolányi János Egyetemen, majd 2022-ben a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szereztem. De… ezek csak címkék, és javarészt nekem fontosak. Sokkal lényegesebbnek tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat és tudásodat képes vagy felhasználni önmagad fejlesztésére és életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet adom tovább, hatékony módszerekkel.

Ezt is olvasd el és ismerd meg további gondolataimat:
🟥
Mit kell megtanulnom ebből a leckéből?
🟧 Az elnyomó emberek 10 ismérve
🟨 Miért utálják a sikertelenek a sikereseket?
🟩 Ha nem jön a baba, segít a horoszkóp?
🟦 Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz!
🟪 Két gondolat, egy mese: megváltoztatták az életemet!
🟫 Önző? Szívtelen? Nem vagy az, ha magaddal foglalkozol!
⬛ Lehet, hogy közöd nincs a spiritualitáshoz?
⬜ 10 spirituális tévhit: ezen a banánhéjon elcsúszhatsz!
🟥 Depressziós vagy? Szerintem nem! Megmondom, mi vagy!
🟧 Átok? Rontás? Negatív energia? Van ellenszer!
🟩 Házszentelés, lakásszentelés, tértisztítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .